Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تام‌الاختیار آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی)، جزئیات برگزاری این آزمون را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) در مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و نماینده تام‌الاختیار آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) در این باره اظهار کرد: این آزمون با حضور 541 داوطلب زن و مرد در سه نوبت صبح و عصر روز پنجشنبه و صبح جمعه 4 و 3 مهر در مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

حسن نورافکن افزود: صبح پنجشنبه آزمون ورود به حرفه مهندسان با حضور 260 داوطلب در رشته‌های معماری- نظارت، عمران - نظارت، نقشه‌برداری، شهرسازی، ترافیک و آزمون حرفه‌ای کاردان‌های فنی ساختمان در رشته‌های کاردان تأسیسات برقی، کاردان معماری و کاردان نقشه‌برداری انجام شد.

وی با بیان موارد امتحانی عصر پنجشنبه اظهار کرد: تعداد 191 نفر شرکت‌کننده مرد و زن در عصر پنجشنبه در رشته‌های تأسیسات مکانیکی - نظارت، تأسیسات برقی - نظارت، معماری - اجرا و عمران - اجرا تستی و تشریحی بود.

داوطلبان چه رشته‌هایی باهم به رقابت پرداختند؟

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اضافه کرد: در نوبت‌ صبح جمعه نیز 90 داوطلب در رشته‌های تأسیسات مکانیکی - طراحی، تأسیسات برقی – طراحی، عمران ـ محاسبات و آزمون تعیین صلاحیت معماران تجربی به رقابت پرداختند.

نماینده تام‌الاختیار آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) بیان کرد: الزام شرکت در آزمون می‌تواند انگیزه‌ای برای مهندسان باشد تا جدی‌‌تر مباحث مقررات ملی که استفاده از آن الزامی است را مطالعه کنند.

وی تصریح کرد: فلسفه این آزمون چیزی مشابه آزمونی است که فارغ‌التحصیلان رشته حقوق برای دریافت پروانه وکالت از کانون وکلا و فارغ‌التحصیلان پزشکی یا پروانه پزشکی از نظام پزشکی برگزار می‌کنند.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه مشابه هر آزمون اجباری دیگر در کشور آزمون ورود به حرفه نیز در سال‌های گذشته تبدیل به سدی بزرگ و ترسناک پیش‌روی مهندسان تازه فارغ‌التحصیل شده است، گفت: مهندسان با خواندن انواع کتاب تست و شرکت در کلاس‌های کنکوری و آزمون‌های آزمایشی باز هنگام شرکت در این آزمون ترس و نگرانی درونی دارند که البته شیوه جدید تست‌های کنکوری این آزمون  به پیچیده‌تر شدن آن در ادوار گذشته کمک کرده است.

نورافکن، برگزاری آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) را برای سه دسته از داوطلبان آزمون ورود به حرفه مهندسان عنوان کرد و افزود: آزمون ورود به حرفه برای دریافت پایه سه برای مهندسان عمران شامل چهار بخش نظارت، محاسبات، اجرا  و طراحی بوده که بخش اجرا به تازگی در فهرست آزمون ورود به حرفه قرار گرفته است.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی میانه نظام مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه آزمون ورود به حرفه نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۴۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی و حافظان قرآن کریم، مربوط به ترجمه و مفردات کلام الله مجید، همزمان با سراسر کشور در همدان برگزار شد.

رضا فرهادی افزود: استان همدان هم به عنوان یکی از حوزه‌های منتخب این آزمون در حوزه‌های دانشگاه چمران، دانشگاه بوعلی و اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر با حضور ۲۷۰ شرکت کننده برگزار کرد که در رشته ۱۰ جز ۴۰ نفر، ۲۰ جزء ۳۹ نفر و در رشته‌های دیگر در مجموع ۱۳۲ نفر حضور داشتند.

او همچنین گفت: نتایج این آزمون خرداد امسال اعلام می‌شود.

دیگر خبرها

  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!